Syltede rødløg

Hver gang vi har lidt rødløg liggende som begynder at se kedelige ud skynder vi os at lave sylte dem. Det tager ikke mere end 10 min og smager virkelig godt. Det fungerer fremragende som tilbehør i hjemmelavede burgere, salater og som topping på blinis eller rugbrød med kartoffel eller æg.

Jeg laver så en stor portion af tre-fire rødløg, og så har jeg syltede rødløg til et par uger. De holder sig fint på køl.

Opskrift - syltede rødløg

Ingredienser

  • 3-4 rødløg
  • 2 dl sukker
  • 2 dl eddike

 

Fremgangsmåde

  1. Skær skralden af løgene og del dem i halve. Skær tynde ringe og kom dem i et rent skoldet glas.
  2. Kog eddike og sukker i en gryde indtil sukkeret er opløst. Hæld den kogende eddikelage over løgene.
  3. Lad det køle lidt af inden låget kommes på og glasset stilles i køleskabet.

6 kommentarer til “Syltede rødløg”

  1. Pingback: Creme brulee - Julie Juanita Larsen

  2. Pingback: Havregrødsklatkager - Julie Juanita Larsen

  3. Pingback: Danskvandsboller - Julie Juanita Larsen

  4. Pingback: Pulled chicken hotdog - Julie Juanita Larsen

  5. Pingback: Grøn hønsesalat – Julie Juanita Larsen

  6. Pingback: Blinis – Julie Juanita Larsen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *