Broccolideller

Aldrig har det været nemmere at spise broccoli. Disse broccoli-deller smager fantastisk så prøv dem endelig selvom du normalt ikke er den store fan af broccoli. Udover at smage godt er de også super nemme at lave og kræver ikke så mange ingredienser. Skal du overbevise resten af familien om hvor godt broccoli smager kan du evt. tilsætte lidt fetaost til dellerne. Det er ret populært herhjemme.  

Opskrift - broccolideller

Giver 6-8 deller alt efter størrelse

Ingredienser

  • 1 broccoli
  • 1/2 citron
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1 æg
  • 1-2 spsk all-around krydderi
  • ca. 4 spsk hvedemel
  • evt. 50 gram feta
  • salt og peber

 

Fremgangsmåde

  1. Skær broccolien i små buketer og skyl dem. Kom dem i en skål og hæld kogende vand over.
  2. Lad det trække i 5 min.
  3. I mens hakkes løg og hvidløg groft. Kom det herefter i en minihakker eller stavblend det sammen med ægget.
  4. Hæld vandet fra broccolien, skyl det i koldt vand og hak det fint.
  5. Kom det tilbage i skålen, tilsæt æg/løg blandingen, saften fra en halv citron, krydderrier, mel og evt. ost.
  6. Rør det hele godt sammen. Tilsæt lidt mere mel hvis farsen ikke hænger nok sammen.
  7. Varm en pande op til middel varme og start med at stege en enkelt delle. Prøvesmag den og se om farsen skal have mere salt/peber eller krydderi.
  8. Steg resten og server dem fx med kartoffelsalat.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *