Grillede majskolber

En klassiker på grillen er uden tvivl grillede majskolber som serveres med lidt smør og drysses let med salt. 

Brug majsens blade til at beskytte kolben når du griller i stedet for stanniol – naturen er smart på den måde 😉 

Ved at lægge den i koldt vand i ti minutter inden den kommer på grillen, hindrer du at bladene bliver alt for brændte.

majskolbe

Opskrift - grillede majskolber

4 personer

Ingredienser

  • 4 hele majskolber 
  • smør og salt til servering 

    Fremgangsmåde

    1. Fold bladene helt tilbage, og fjern så “hårene”. Læg den i koldt vand i ti minutter. Det hindrer at bladene bliver alt for brændte under turen på grillen.
    2. Fold igen bladene på plads, og grill ved direkte varme, i cirka 15 minutter, hvor du undervejs vender majsene, så de ikke bliver for svedne.
    3. Fjern bladene og server den med smør og salt.

    Skriv en kommentar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *