Grillede aubergine

Aubergine er et rigtig lækkert alternativ til kød på grillen. De bliver nemlig fantastiske, når de grilles; de får en let mør konsistens og overfladen bliver en smule sprød.  Aubergine hører til de grove grøntsager og mætter rigtig godt. Den er desuden fyldt med antioxidanter, der beskytter alle kroppens celler.  Derudover indeholder de også kalium, som er vigtigt for væskebalancen, og en portion B6-vitamin og C-vitamin.  

grillet aubergine

Opskrift - grillede aubergine

4 personer

Ingredienser

  • 2 aubergine 
  • olivenolie
  • flagesalt 

    Fremgangsmåde

    1. Skær aubergine i halve eller kvarte og pens dem med olivenolie og flagesalt. 
    2. Grill dem ved direkte varme i ca 10-15 minutter til de virker møre. 
    3. Husk at vende dem undervejs.

    2 kommentarer til “Grillede aubergine”

    1. Pingback: Gnocchetti med tomat og basilikum - Julie Juanita Larsen

    2. Pingback: Mere grønt på grillen - Julie Juanita Larsen

    Skriv en kommentar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *