Blomkål er i sæson fra juni til oktober og smager helt fantastisk, når det bliver grillet. Det er sundt, godt for miljøet og ultimativt noget af det bedste du kan gøre ved blomkål i min optik (selvom det måske ikke ser ud af meget).
Aluminiumsbakken man bruger til at grille det i, kan sagtens genanvendes flere gange.
Det bliver helt sikkert dit nye sommer go-to tilbehør, når det skal være nemt at grille aftensmad.
Opskrift - grillede blomkål
Tilbehør til 4 personer
Ingredienser
1 blomkål
1/2 dl olivenolie
3-4 tsk flagesalt
Fremgangsmåde
Del blomkålen i mindre buketter og skyld den godt.
Tør den i et viskestykke og kom buketterne i en aluminiumsbakke. Hæld olivenolie og salt over og vend det godt sammen.
Kom bakken med blomkål på grillen og grill det ved høj varme i ca 25 min. Sørg for at rode i det undervejs.
Pingback: Mere grønt på grillen - Julie Juanita Larsen