Cremefraichedressing

Ligesom med mayonnaise er hjemmelavet cremefraichedressing en oplevelse i sig selv, hvis man er van til købeudgaverne. Det er nemt at lave, tager ikke lang tid og smager meget bedre. Derudover slipper man også for diverse E-numre.

Ingredienser

  • En portion hjemmerørt mayonnaise
  • 2-3 spsk. 15 % cremefraiche
  • 1 bundt purløg
  • 1 tsk. sukker
  • Salt efter smag

 Fremgangsmåde

  1. Skyl og hak purløg meget fint.
  2. Bland derefter purløg, cremefraiche og sukker i mayonnaisen, som du rørte først.
  3. Smag til med salt.

Tip: Har du ikke tid til at lave en hjemmerørt mayonnaise kan jeg anbefale Machandel Øko Mayonaise, som kan fås i flere supermarkeder eller alternativt Hellmann´s Mayonaise, der er lavet på frilandsæg.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *