Chilidressing

En dressing der kan bruges i pitabrød, som et pift i en pastasalat, på pizza – mulighederne er mange.

Opskrift - chilidressing

Ingredienser

  • 140 g tomatpuré
  • 150 g soltørrede tomater
  • 3 fed hvidløg
  • 2 spsk. oregano
  • 1 tsk. gamasala
  • 1 tsk. løgpulver
  • Ca. 2 dl rapsolie
  • Chiliflager alt efter smag – jeg bruger ca. 4 spsk.
  • Salt efter smag

 

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienser, på nær chiliflager og halvdelen af olien, i en minihakker og blend til en ensartet masse.
  2. Kom i en skål og tilsæt chiliflager.
  3. Hæld den sidste dl olie over og rør rundt.
  4. Opbevar på køl.

 

2 kommentarer til “Chilidressing”

  1. Pingback: Rødbedetatar med peberrodscreme - Julie Juanita Larsen

  2. Pingback: Spansk tortilla med chilidressing – Julie Juanita Larsen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *