Jeg ELSKER rabarber og når jeg skal tænke et bæredygtigt perspektiv ind i mine desserter lægger jeg vægt på årstidens frugt og økologiske råvarer. Rabarber er i sæson fra april og er derfor oplagte at bruge i en forårsdessert. Har man rabarber i haven og kan ikke nå at få dem brugt inden for sæsonen, kan man ordne dem, skære dem i stykker og fryse stykkerne ned – ingen grund til at de går til spilde.
I denne opskrift bruger jeg de råsyltede rabarber jeg får når jeg laver rabarbersaft. Man får en god portion, men det betyder bare at de også kan bruges på skyr om morgen, grød eller hvad man nu spiser til morgenmad.
Jeg synes skyr smager meget forskelligt og bruger Stay Strong, der bland andet kan købes i Føtex. Den er både økologisk og laktosefri (hvis du laver dessert til en der er laktoseintolerant) og så smager den bare godt!
Pingback: Rabarbersaft med vanilje - Julie Juanita Larsen
Pingback: Råsyltede rabarber - Julie Juanita Larsen