Rabarbermojito

Rabarbermojito er og bliver en lækreste sommerdrink. Den er syrlig og frisk samtidig med at den er sød og mild i smagen. 

Opskriften på rabarbersirup finder du her og den giver dig også en omgang rabarbergrød så du har en undskyldning for at servere rabarbertrifli til dessert næste gang du får gæster. 

Da det skal koges sammen kan du nemt bruge rabarber du har frosset ned tidligere og grøden kan også snildt fryses ned og gemmes hvis du fx vil lave trifli på et senere tidspunkt.

Rabarbermojito

Opskrift - rabarbermojito

Giver ca 4 drinks 

Ingredienser

  • 3 dl rabarbersirup 
  • 1,5 dl lys rom 
  • Danskvand 
  • 16 isterninger 
  • En håndfuld frisk mynte

 

Fremgangsmåde

  • Kom 4 isterninger i hvert glas. 
  • Bland rabarbersirup og rom, og fordel det i de fire glas. 
  • Top med lidt danskvand og rør rundt. Se om du synes den er som den skal være i styrke. Ellers kommer du blot lidt mere danskvand i. 
  • Pynt med lidt frisk mynte og voila – du har nu en virkelig lækker sommerdrink. 

1 kommentar til “Rabarbermojito”

  1. Pingback: Rabarbersirup - Julie Juanita Larsen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *